Softworks B.V.

Iedereen kan een muurtje metselen. Echt waar. Je rijdt even naar de bouwmarkt, koopt een zakje cement, emmer, truffel en een stapel stenen. Vervolgens is het niet veel meer dan “even mixen” en stapelen. Klaar is Kees! De grote vraag is natuurlijk of het muurtje netjes recht is en blijft staan, ook als het een keer stevig stormt.

Wat met deze overtrokken stelling bedoeld wordt, is waarschijnlijk al wel duidelijk; ieder z’n vak. En net als een muurtje metselen niet iedereen gegeven is, is software maken is ook een vak, alleen eentje waar mensen zich relatief gemakkelijk kunnen voordoen als expert. De reden hiervoor is dat bij een muurtje zelfs een leek al snel kan zien of het een beetje goed muurtje is, maar kunt u dat ook van software? Iedereen heeft wel een kennis, buurman of familielid die aardig verstand heeft van computers, maar software bouwen is toch echt wat anders dan een virusscanner kunnen installeren. Vergelijk het met een auto: kunnen autorijden wil nog niet zeggen dat je er eentje kunt ontwerpen en bouwen.

Softworks B.V. is een eenmanszaak en houdt zich sinds 1993 bezig met het ontwikkelen van bedrijfssoftware en het geven van advies m.b.t. ICT zaken. Computerhardware en / of standaard software pakketten (zoals Microsoft Office) verkopen we niet.